ОВЕН Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 17-23 Януари, 2022: Тази

...
 
ОВЕН
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 17-23 Януари, 2022: Тази
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 17-23 Януари, 2022: Тази седмица ще бъдете ослепителен и самодостатъчен човек, убеден в себе си. Човекът, към който сте съществено разпален, също ще ви обърне внимание. Можете да му извършите мощно усещане. А в случай че към този момент имате сътрудник в живота, то тук се чака вашето държание към обичания човек. В средата на седмицата парите ще ви тревожат. „ Нямам шанс в картите, имам шанс в любовта “ – това е мотото за тази седмица, което ви дава обещание удобни промени в персоналния ви живот.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 17-23 Януари, 2022: Искате да се отпуснете вкъщи със фамилията си. Ако сътрудникът няма нищо срещу, значи ще бъдете доста удовлетворени. Вие не желаете никакви занимания, желаете малко успокоение. И в средата на седмицата ще би трябвало да се погрижите за себе си. Отидете в салон за хубост, очевидно имате потребност от нова прическа. Поглезете се в СПА центъра и сауната. Дори и да не сте фамилен човек, надали тази седмица ще ви зарадва с сантиментални срещи. Не губете силата си за тези връзки, в които не виждате вероятности. Но в случай че няма какво да вършиме в събота, тогава една среща няма да ви навреди.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 17-23 Януари, 2022:  Ще би трябвало да подхождате рационално към доста въпроси и по-специално към тези, които са свързани с персоналните взаимоотношения. От понеделник до сряда нещата ще са по-важни от любовта. Но в петък ви чака прилив на сантиментална сила. Вярно е, че би си коствало да загърбите вашият нарцисизъм и импулсивност. Личният ви живот ще свети с други цветове, само че единствено в случай че се научите да признавате грешките си и знаете по какъв начин да молите за амнистия.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 17-23 Януари, 2022: Нещо ще се промени. Може би няма да сте удовлетворени от външния си тип или ще се почувствате комплицирани. Но не се тормозете, вашият обичан човек ще ви помогне и ще ви поддържа във всичко. Освен в случай че, несъмнено, огромното внимание към вашата персона не е обвързвано с някой нов почитател. Не позволявайте на колегата ви да слага под въпрос възприятията ви. Ако желаете да извършите нещо хубаво за обичания човек, тогава го направете безшумно, с цел да не неуспехите изненадата. Със сигурност ще го зарадвате.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 17-23 Януари, 2022: Седмицата ще ви достави доста наслада. Ще имате лично жилище или ще можете най-сетне да подобрите изискванията на живот. Бракът и планирането за деца ще бъдат сполучливи. Ще бъдете освен практични, само че и сантиментални. И по какъв начин тези две качества съжителстват в един човек? В човек от противоположния пол ще бъдете привлечени от неговата сензитивност и деликатност. Тези дни ще се случат радостни събития, които ще донесат добрина и усмивка на хората.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 17-23 Януари, 2022:  Тази седмица ви чака дълъг и сложен интервал. И колкото и да сте настроени към фамилните връзки, не всичко, което желаете, може да се сбъдне. Може да възникне съпружеска ревнивост или спорове с близки родственици. Необходимо е да се вършат компромиси, да може да се договаря. Може би ще имате пътешестване с индивида, който обичате. Темата за интимните занимания ще е в средата на седмицата. Ако сте срещнали забавен човек и знаете, че в никакъв случай няма да бъдете дружно, останете най-малко положителни другари с него.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 17-23 Януари, 2022: В живота ви ще има човек, на който в действителност ще се доверите. В персонален проект всичко ще се окаже добре. Можете да изградите сериозна връзка и да сключите благополучен брак. Но в това отношение ще би трябвало да обърнете особено внимание на външния си тип и здравето. Най-запомнящите се моменти от тази седмица ще бъдат сантименталните срещи и разходки. Емоциите ви преливат, тъй че елементарно простите доста неща на обичания човек. Но бъдете нащрек, гледайте той да не злоупотребява с вашата добрина.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 17-23 Януари, 2022:  Ще имате връзка с чужденец или човек, който живее в различен град. Но не приемайте тази връзка съществено. Може би обичан човек ще ви направи доста безценен подарък. Седмицата дава обещание доста събития, които ще бъдат свързани с другари, родственици и някакъв проблематичен бизнес. Тези от вас, които са фамилни и са създали ремонт в къщата, тогава можете да извършите огромни покупки. Не вярвайте на това, което ви споделят за обичаните хора. Вярвайте на това, което ви споделя сърцето.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 17-23 Януари, 2022: Ако сте склонни да флиртувате, тогава не очаквайте нещо по-сериозно от тази връзка. Считайте това като метод да се отдалечите от рутината и нормалния метод на живот. За тези, които имат сътрудник в живота, би трябвало да забравите за скорошните компликации и още веднъж да намерите общ език. И каквото и да се случи, погледнете трезво на обстановката, без да губите разсъдъка си. Ако се заемете с бизнеса дружно с колегата си, тогава вашият дом ще се трансформира в атмосфера на обич, благополучие и мир.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 17-23 Януари, 2022: Необвързаните хора са влюбени, само че до момента съзнателно крият възприятията си от обожавания обект. Дали ще продължите да криете любовта си, зависи от вас. Но всичко би трябвало да се реши тази седмица, тъй като тогава може да е прекомерно късно. От дълго време криете от едно прелестно създание, че го харесвате и бихте желали да изградите сериозна връзка с него. Спрете да криете възприятията си. Опитайте шанса си, преди някой различен да е опитал. Нека обичаният да се грижи за вас, тъй като това е толкоз благо и прелестно.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 17-23 Януари, 2022: Ще бъдете доста щастливи със своята сродна душа. Свободните хора ще чакат за срещи, а женените за сантиментална вечеря. И двамата ще останете удовлетворени. Ако обичания човек е на разстояние, тогава даже и по този начин усещате любовта му: посредством SMS, постоянни позвънявания. И такива моменти не могат да се нарекат неприятни. Те провокират единствено позитивни страсти. Събота ще бъде превъзходен ден за взаимни фамилни занимания.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 17-23 Януари, 2022: Седмицата дава обещание да бъде спокойна. Ако сте необвързани, значи ще срещнете любовта в изцяло непредвиден за вас миг. Може би когато минимум го очаквате. Тази седмица ще бъдете склонни да поддържате връзка, ще имате доста другари, само че най-важният другар в живота ви ще бъде вашият фамилен сътрудник, който ще ви поддържа във всичко. Направете нещо хубаво за него или нея тази седмица. Не предприемайте прибързани дейности. Съдбата ви дава обещание смяна към по-добро, само че единствено в случай че мислите за дейностите си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР